Talvez

Talvez

Não deva

Esperar mais

O tempo

Não pára...

Talvez

O peito

Entenda

Que a chaga

Na fenda

Nem sempre

Sara...

Talvez

O vento

Se mova

A alma

Devolva

O riso

Que guardara.

Talvez...

Espere mais...

(Sirlei L. Passolongo)