b e i j o

 l a m p e j o         

 a l v í s s i m a         

l u m i n o s i d a d e         

 d a s   t u a s   m ã o s... 
        
... e  à   t u a   p e g a d a

 d e  h o m e m

 a p a i x o n a d o          
          
  e u  m e  r e n d o         
            
  c o m o   f l o r   
                
 c o l h i d a   n o   v i ç o 
           
 d e s s a   p r i m a v e r a  
          
 d e   v e n t o s   

e  c h u v a s ...   

O  a m o r   é   ê x t a s e                
             
e   é   t a m b é m                         

 t r i u n f o             

  d e  u m  d e u s

 c a r n a l    
           
q u e   s i l e n c i a

t o d a   p a l a v r a ...