PRECISO DE.... NEED

Preciso de amor

Preciso de paixão

Preciso sentir teu corpo

E o pulsar do teu coração

Preciso de carinho

Preciso de emoção

Quero ver teu peito nu

Vibrar de admiração

Preciso de afago

Preciso de fascinação

Admirar teu umbigo

Inicio da.... sedução

Preciso do teu olhar sensual

Preciso do teu sorriso malandro

Preciso beijar tua boca

Beijar com loucura os teus lábios

Afogar teu corpo com meus beijos

Sentir ofegante respiração...

Preciso de teu abraço

Entrelaçar em teus braços

Abraços dos teus braços

Apertar tua mão na minha...

Preciso do teu amor

Preciso te amar...

MA SOCORRO

I need love

I need passion

I need to feel your body

And pulsing of your heart

I need affection

I need emotion

I want to see your nude chest

To vibrate of admiration

I need caress

I need fascination

To appreciate your navel

I begin of the.... seduction

I need your sensual glance

To see your roguish smile

I need to kiss your mouth

To kiss with madness your lips

To drown your body with my kisses

To feel breathless breathing...

I need your hug

To interlace in your arms

Hugs of your arms

To press your hand in mine...

I need your love

I need you to love...

MA SOCORRO

ma socorro
Enviado por ma socorro em 03/07/2009
Código do texto: T1680342