Sabes o que é amar...?
Sabes o que é amar e nunca
amar bastante e nunca
amar como quererias amar fundo?
Sabes:
Porque no-lo sabemos e nunca
acabamos bem de saber o que nunca
deveríamos ter nunca sabido...
Isso
que
sábios
dizem
que
é
não
amar
bastante
nunca
bastante
ante
é