SEMPRE TE AMO TANTO

Te amo

sempre, sempre...

que o nunca que me agonia

parece ser

sempre, sempre...

O mesmo sempre

que te amo.

Te amo

tanto, tanto...

que o pouco que me compõe

parece ser

tanto, tanto...

O mesmo tanto

que te amo.