I Love You  
 
Close your pretty eyes
And imagine
One soul
One heart
One beat
One face
Fell love
Touch in
Your skin face
 
Fingers traveling
Make you smile
How never before
Fell your lips wet
Like morning rain
Fell life run
In your veins
Imagine a kiss
Endless like Sun
 
Stop imagine
Open your eyes,
And look deep
In mine
I’m your dream
Your imagination 
Your challenge
Your face in mirror
Your Love
I'm in You.
I Love You
 
Author : Lauson Silveira