Amorei

Amordacei

Amordisquei,

Amorisquei,

Amorneci,

Amortalhei,

Amortelei,

Amortiuzei,

Amortivaguei,

Amortiei,

Amorciumei,

Amorcelei,

Amorseguei,

Amorbrusquei,

Amoratisoteamei,

Amorteamei.