Retra(i)ção

Tua boca te (a)trai

Teu desejo te (sub)trai

Teu ensejo te (descon)trai

Teu beijo te (dis)trai

Teu laço te (con)trai

Teu momento te trai

(...)

Este teu narcisismo

Tolo

Leva-me a

Retra(i)ção...

Lena Ferreira-12/12/08