Aperto de maos sinceros

Aperto de maos sinceros

Sao a mais verdeira prova

Que estamos de almas

Desarmadas,livres

De odio ou ressentimento

Se as partes sorrirem

Sera a prova definitiva

Que o aperto de maos

Foi puro,genuino