PASSADO

Ultrapassei a barreira do medo,

Eu corri!

Driblei os enganos e as mágoas,

Eu venci!

Engoli o choro quase engasgando,

mas eu sorri!

Trinfante e sorridente,

Estou aqui!

Maxima Rodrigues