Cerca dos sonhos
A cerca cerca o cerco
Aos cercados cercado pela cerca
Que cerqueiam a cerca
Cercada pela cerca certa.
Cerca que cerca os sonhos
Cerca que cerca os risonhos
Cerca que cerca, não convida
Cerca que cerca a vida.
Cerca certa feita certa
Por um certo ser certo
Que de certo acerta o prumo certo.
Cerca certa feita certa
Pra cercar o cerco
Aos conformados.