๐ป๐๐๐๐๐๐๐๐!
๐๐ฌ๐ก๐ ๐ณ๐ข๐ท ๐ฎ๐ฒ๐ข ๐ข๐ฒ ๐ฌ๐ฉ๐ฅ๐ฌ ๐ญ๐๐ฏ๐ ๐ณ๐ฌ๐ ๐ขฬ!
๐๐ข ๐๐ก๐ช๐ฆ๐ฏ๐ฌ ๐ ๐๐ก๐ ๐ณ๐ข๐ท ๐ช๐๐ฆ๐ฐ.
๐๐ฒ ๐ฃ๐ฆ๐ ๐ฌ ๐ฐ๐ข๐ช ๐ญ๐๐ฉ๐๐ณ๐ฏ๐๐ฐ ๐ญ๐๐ฏ๐ ๐ข๐ต๐ญ๐ฏ๐ข๐ฐ๐ฐ๐๐ฏ ๐ฐ๐ฒ๐ ๐ข๐ต๐ฒ๐๐ข๐ฏ๐ฬ๐ซ๐ ๐ฆ๐!
๐๐๐ฐ, ๐ข๐ฒ ๐ฐ๐ข๐ฆ ๐ฐ๐ข๐ซ๐ฑ๐ฆ๐ฏ ๐ณ๐ฌ๐ ๐ขฬ ๐ซ๐ ๐ช๐ฆ๐ซ๐ฅ๐ ๐ข๐ฐ๐ฐ๐ขฬ๐ซ๐ ๐ฆ๐!
๐๐ฬ๐ฌ ๐ฆ๐ช๐ญ๐ฌ๐ฏ๐ฑ๐ ๐ฌ ๐ช๐ฌ๐ช๐ข๐ซ๐ฑ๐ฌ,
๐๐ฌ๐ก๐ข ๐ฐ๐ข๐ฏ ๐ฬ ๐ซ๐ฌ๐ฆ๐ฑ๐ข ๐ฌ๐ฒ ๐ก๐ข ๐ช๐๐ซ๐ฅ๐ฬ,
๐๐ฌ๐ ๐ขฬ ๐ข๐ฐ๐ฑ๐ฬ ๐ญ๐ฏ๐ข๐ฐ๐ข๐ซ๐ฑ๐ข!
๐ฬ ๐ซ๐ฌ๐ฆ๐ฑ๐ข ๐ฐ๐ฆ๐ซ๐ฑ๐ฌ ๐ฌ ๐ฐ๐ข๐ฒ ๐ญ๐ข๐ฏ๐ฃ๐ฒ๐ช๐ข!
๐๐ฌ ๐๐ช๐๐ซ๐ฅ๐ข๐ ๐ข๐ฏ, ๐๐ก๐ช๐ฆ๐ฏ๐ฌ ๐ฐ๐ฒ๐ ๐๐ข๐ฉ๐ข๐ท๐!
๐๐ฒ๐๐ฐ ๐ ๐ฌ๐ฏ๐ข๐ฐ ๐ฏ๐ข๐ฃ๐ฉ๐ข๐ฑ๐ฆ๐ก๐๐ฐ ๐ซ๐ฌ๐ฐ ๐ฏ๐๐ฆ๐ฌ๐ฐ ๐ก๐ฌ ๐ฐ๐ฌ๐ฉ,
โญ๐ฌ๐ช ๐ฌ ๐ฌ๐ฏ๐ณ๐๐ฉ๐ฅ๐ฌ ๐ก๐ ๐ช๐๐ซ๐ฅ๐ฬ!
๐๐ฌ๐ก๐ฌ๐ฐ ๐ฌ๐ฐ ๐ก๐ฆ๐๐ฐ ๐ข๐ฒ ๐ฑ๐ข ๐ฏ๐ข๐ณ๐ข๐ฏ๐ข๐ซ๐ ๐ฆ๐ฌ ๐ข ๐ฐ๐ฌ๐ฒ ๐ฐ๐ฒ๐ ๐ฃ๐ฬ.
๐๐ฒ ๐ณ๐ข๐ง๐ฌ ๐ฌ๐ฐ ๐ฆ๐ญ๐ขฬ๐ฐ ๐ฃ๐ฉ๐ฌ๐ฏ๐ฆ๐ก๐ฌ๐ฐ,
๐ ๐ ๐ฌ๐ช ๐ฐ๐ฒ๐๐ฐ ๐ ๐ฌ๐ฏ๐ข๐ฐ ๐ก๐ฆ๐ณ๐ข๐ฏ๐ฐ๐ฆ๐ฃ๐ฆ๐ ๐๐ก๐,
โ๐ฌ๐ต๐ฌ, ๐ฏ๐ฌ๐ฐ๐, ๐๐ฏ๐๐ซ๐ ๐ฌ, ๐๐ช๐๐ฏ๐ข๐ฉ๐ฌ ๐ข ๐ณ๐ข๐ฏ๐ช๐ข๐ฉ๐ฅ๐ฌ ๐ฎ๐ฒ๐ข,
๐๐ค๐ฏ๐๐ก๐ข๐ ๐ข๐ช ๐ฬ ๐ซ๐๐ฑ๐ฒ๐ฏ๐ข๐ท๐ ๐ญ๐ฌ๐ฏ ๐ฐ๐ฒ๐ ๐ค๐ข๐ซ๐ข๐ฏ๐ฌ๐ฐ๐ฆ๐ก๐๐ก๐ข!
๐๐ฆ๐ซ๐ฑ๐ฌ ๐ฒ๐ช๐ ๐ญ๐๐ท ๐ซ๐ ๐๐ฉ๐ช๐,
โญ๐๐ก๐ ๐ณ๐ข๐ท ๐ฎ๐ฒ๐ข ๐ฑ๐ข ๐ ๐ฌ๐ช๐ฑ๐ข๐ช๐ญ๐ฉ๐ฌ.
๐ฬ๐ฐ ๐ณ๐ข๐ท๐ข๐ฐ ๐ญ๐ข๐ซ๐ฐ๐ฌ ๐ข ๐ฐ๐ฆ๐ซ๐ฑ๐ฌ ๐ฎ๐ฒ๐ข ๐ข๐ฐ๐ฑ๐ฌ๐ฒ ๐ข๐ช ๐ฒ๐ช ๐ง๐๐ฏ๐ก๐ฆ๐ช ๐ก๐ฌ ๐ฬ๐ก๐ข๐ซ!
๐๐ช ๐ฒ๐ช ๐ญ๐๐ฏ๐๐ฆฬ๐ฐ๐ฌ ๐ฌ๐ซ๐ก๐ข ๐ฌ๐ฐ ๐ญ๐ฬ๐ฐ๐ฐ๐๐ฏ๐ฌ๐ฐ ๐ฃ๐๐ท๐ข๐ช ๐ฐ๐ข๐ฒ ๐๐๐ฆ๐ฉ๐ข ๐๐ซ๐ฒ๐๐ฉ.
๐๐ช ๐๐๐ซ๐ฎ๐ฒ๐ข๐ฑ๐ข ๐ก๐ข ๐ก๐ฌ๐ ๐ฆ๐ฉ๐ฆ๐ก๐๐ก๐ข ๐ก๐ฌ ๐ช๐ข๐ฉ ๐ก๐ ๐ซ๐๐ฑ๐ฒ๐ฏ๐ข๐ท๐!
๐๐ฒ๐ข ๐ฌ๐ฃ๐ฒ๐ฐ๐ ๐ ๐ช๐ข๐ฒ๐ฐ ๐ฌ๐ฉ๐ฅ๐ฌ๐ฐ!
๐๐ฒ ๐ช๐ข ๐ฑ๐ฏ๐๐ซ๐ฐ๐ญ๐ฌ๐ฏ๐ฑ๐ฌ ๐ญ๐๐ฏ๐ ๐ช๐ข ๐ข๐ซ๐ฑ๐ฏ๐ข๐ค๐๐ฏ ๐ ๐ณ๐ฌ๐ ๐ขฬ.
๐๐๐ฎ๐ฒ๐ข๐ฉ๐ข๐ฐ ๐ช๐ฌ๐ช๐ข๐ซ๐ฑ๐ฌ๐ฐ ๐ก๐ข ๐๐ก๐ช๐ฆ๐ฏ๐๐ ฬง๐ฬ๐ฌ!
๐ฬ ๐ฑ๐ฬ๐ฌ ๐๐ฌ๐ช!
๐๐ข๐ฒ ๐ ๐ฌ๐ฏ๐๐ ฬง๐ฬ๐ฌ ๐๐ค๐ฏ๐๐ก๐ข๐ ๐ข!
๐๐ฆ๐ซ๐ฅ๐ ๐๐ฉ๐ช๐ ๐ฏ๐ข๐ฐ๐ญ๐ฉ๐๐ซ๐ก๐ข๐ ๐ข!
๐๐ฆ๐ซ๐ฅ๐ ๐๐ช๐๐ก๐ ๐ข ๐๐ก๐ช๐ฆ๐ฏ๐๐ก๐ ๐๐ฏ๐ฆ๐ช๐๐ณ๐ข๐ฏ๐!
๐๐ฆ๐ซ๐ฅ๐ ๐ข๐ฑ๐ข๐ฏ๐ซ๐ ๐ง๐ฌ๐ณ๐ข๐ช ๐ญ๐ฏ๐ฆ๐ช๐๐ณ๐ข๐ฏ๐ฆ๐ฉ! ...
___ ๐ป๐๐๐๐๐๐: ๐ฝ๐๐๐๐๐ ๐พ๐๐๐๐ - (๐ฝ๐พ).
๐ฏ๐๐๐๐๐๐๐ ๐ฌ๐๐๐๐๐๐๐ ๐ฝ๐๐๐๐๐๐๐๐๐ยฎ๏ธ โ๏ธ๐โ๏ธ
๐ป๐๐๐๐๐๐๐ ๐๐๐๐๐๐๐ - ๐5/๐๐/๐๐๐๐
๐ง๐ท - ๐พ๐ฬ๐ ๐ป๐๐๐๐ / ๐ญ๐๐๐๐๐.