Dia do Maçom
Ser Maçom
Ser maçom é ser do bem
As famílias respeitar
Aos irmãos se perdoar
Nova chance ofertar.
Ser maçom vai mais além...
Auxilia quem precisa
E em segredo se mantém
Pra não dar muito na vista.
Ser maçom é ser alegre
Difundir a harmonia
Defendendo o que é certo
E ser um homem correto.
Ser maçom é ser autêntico
Usar de sabedoria
Cada momento vivido
E promover a união.
O maçom é respeitado
Por todos admirado
Quando as virtudes vive
Defendendo a liberdade.
Denise Vieira Doro
Homenagem aos Maçons
Dia 20 de agosto.