FESTA PUR TUDU LADU...



As festa qui si tein pros mei’ dum anu
Sãun mó’ di reuní essi povaréu,
Mostrá qui nessi mun’di disinganu,
U bão é sí juntá 'baixu dum céu

Coaid’ istrela... "assiiim"... nu meis di friu.
Si tein us qui se achega pelu santu
Num sabi, tein us quí sãun arrediu
Pruque diz quí é crendici... mai' nu intantu,

As festa é dum tamanhu di alegria
Quí faiz di tudu mundu tar irmãum!
I as moça, disfilando as fantasia,

Só qué vê si dispara u coraçãum,
Si as vista nargum olho si arripia...
...I hoji num si sorta mais balãum!


nilzaazzi.blogspot.com.br