Destrinchar

“Sei.

Só sei,

Sei,

Sei, só.

Sou.

Somos só sempre.

Vou,

Vindo,

Vendo,ventre,

Visto,sempre.

Invado,

Invisto,

Inspiro,

Impeço.

Transito,

Transgrido,

Transpiro,

Transformo.

Descrevo.

Devolvo.

Divirto.

Destruo.

Desisto.”