O MUNDO É...

O mundo é dos racistas,

dos sociopatas que vestem fardas,

dos bandidos de terno e gravata,

de todos os populistas,

mestres da patifaria,

inimigos da periferia.

Ele pertence aos espertos e aos perversos

antagonistas da liberdade e da anarquia.

O mundo é dos ricos, dos políticos,

dos que destroem o próprio mundo

pelo absurdo do poder e do lucro.

O mundo é para poucos

e contra todos que o habitam.