๐ถ ๐จ๐๐๐๐ ๐๐ ๐ฐ๐๐๐๐๐๐๐๐๐๐๐๐( ๐ถ ๐ท๐๐๐๐ ๐น๐๐๐, ๐รก๐๐๐๐ ๐๐) (Poema 284)
๐ถ ๐จ๐๐๐๐ ๐๐ ๐ฐ๐๐๐๐๐๐๐๐๐๐๐๐( ๐ถ ๐ท๐๐๐๐ ๐น๐๐๐, ๐รก๐๐๐๐ ๐๐)
๐ฎ๐๐๐๐๐๐ ๐๐๐ ๐๐ ๐๐๐๐๐ ๐๐ ๐๐๐ ๐๐๐๐๐๐
๐ช๐๐๐๐๐ ๐๐๐๐๐๐๐ ๐๐๐๐ ๐๐๐๐๐๐๐๐๐๐๐๐๐,
๐ฌ๐๐ ๐๐รฉ ๐๐๐๐๐ ๐รก ๐๐๐๐๐ ๐ ๐๐๐๐๐ ๐
๐ฌ๐ ๐๐๐ ๐๐๐รฃ๐, ๐๐๐ ๐๐๐ ๐๐๐๐๐
๐ป๐๐๐๐๐๐ ๐๐๐๐ ๐ ๐๐๐๐รงรฃ๐.
๐ผ๐ ๐๐๐๐๐๐๐ ๐๐๐ ๐๐๐๐๐๐๐ ๐ ๐๐๐ ๐ ๐ ๐๐,
๐ผ๐ ๐๐๐๐๐๐๐ ๐๐๐ ๐๐ ๐๐๐๐๐๐๐๐๐๐๐๐๐๐
๐ฌ๐ ๐๐๐๐ ๐ ๐๐๐๐๐ ๐ ๐๐๐๐๐๐๐๐๐๐๐.
๐ฌ๐๐ ๐๐ ๐๐๐๐๐๐๐ ๐๐๐ ๐๐๐๐๐ ๐๐๐ ๐๐
๐ป๐๐ ๐ ๐ ๐๐๐ ๐๐๐ ๐, ๐๐๐๐๐๐ ๐ ๐ ๐๐๐ ๐๐๐
๐ผ๐ ๐๐๐๐๐ ๐๐๐๐๐๐๐๐๐รก๐๐๐ ๐๐๐ ๐ ๐๐๐รฃ๐.