๐ถ ๐ซ๐๐๐ ๐จ๐๐๐ ๐๐๐๐๐ ๐๐ ๐๐ ๐ฑ๐๐๐๐ (Poema 282)
๐ถ ๐ซ๐๐๐ ๐จ๐๐๐ ๐๐๐๐๐ ๐๐ ๐๐ ๐ฑ๐๐๐๐
๐ช๐๐๐๐๐ ๐๐ ๐๐๐ ๐๐๐๐ ๐ ๐ ๐๐๐๐๐๐, ๐ ๐ ๐๐๐
๐จ๐๐๐, ๐๐๐๐ ๐๐๐๐๐๐๐๐ ๐ ๐๐๐, ๐๐๐๐๐ ๐๐๐
๐ณ๐๐๐๐๐ ๐๐ ๐๐๐๐๐, ๐๐๐ ๐ ๐๐๐๐ ๐ ๐
๐ซ๐๐๐ ๐๐๐๐๐๐๐๐ ๐๐๐๐๐๐ ๐๐ ๐ถ๐๐ ๐
๐ฌ๐๐๐๐๐๐๐ ๐๐๐ ๐๐๐๐๐ ๐๐๐๐ ๐ ๐ถ๐๐๐๐๐.
๐ณ๐๐๐๐๐๐ ๐๐๐๐ ๐ ๐๐๐ ๐ฏ๐๐๐๐๐, ๐๐๐ ๐๐๐๐๐๐
๐บ๐๐รก ๐ ๐๐๐๐๐ ๐ ๐๐๐๐๐ ๐ ๐ ๐๐๐๐๐รงรฃ๐
๐ปรฃ๐ ๐๐๐๐รญ๐๐๐ ๐ ๐ ๐๐รญ๐๐๐.
๐ถ ๐ ๐๐๐ ๐๐๐๐๐๐ ๐ ๐๐๐๐รช๐๐๐๐ ๐ ๐๐๐ ๐๐๐
๐ฝ๐๐๐ ๐๐๐๐ ๐๐๐๐๐๐๐ ๐๐ ๐๐๐๐๐๐ ๐๐๐
๐ฎ๐๐๐๐๐๐ ๐๐๐ ๐๐๐๐๐๐๐๐๐ ๐๐ ๐๐๐๐๐๐.