๐ดรบ๐๐๐๐ ๐ฎ๐๐๐๐ ๐จ๐๐๐๐๐(๐ถ ๐ท๐๐๐๐ ๐น๐๐๐, ๐รก๐๐๐๐ 1) (๐ท๐๐๐๐ ๐๐๐)
๐ดรบ๐๐๐๐ ๐ฎ๐๐๐๐ ๐จ๐๐๐๐๐(๐ถ ๐ท๐๐๐๐ ๐น๐๐๐, ๐รก๐๐๐๐ ๐)
๐ฌ๐๐ ๐๐๐๐๐ ๐๐๐๐ ๐ ๐๐๐๐๐๐๐๐๐, ๐๐๐
๐ป๐๐๐๐ ๐ ๐๐๐ ๐ ๐๐๐๐ ๐ ๐ ๐๐๐ ๐๐๐๐๐๐
๐ธ๐๐ ๐รฃ๐ ๐๐ ๐๐๐๐๐๐๐๐ ๐๐๐ ๐ ๐๐๐
๐ฏ๐๐ ๐๐๐๐๐๐... ๐ฌ๐๐ ๐๐ ๐ ๐๐ ๐๐๐๐๐๐๐๐๐รก
๐ช๐๐ ๐๐๐ ๐๐๐๐๐๐ ๐๐๐๐ ๐ ๐๐๐๐๐๐โ
๐ธ๐๐ ๐๐๐ ๐๐๐ ๐๐๐๐๐๐ ๐๐๐๐, ๐ ๐๐๐ ๐๐๐๐๐๐
๐จ๐๐๐๐ ๐๐๐๐๐๐๐ ๐๐๐๐๐๐ ๐๐๐๐๐๐๐ ๐
๐ญ๐๐๐๐ ๐ ๐รฉ๐๐๐๐ ๐ ๐ ๐๐๐ ๐๐๐๐, ๐๐๐ ๐๐๐
๐ท๐๐๐๐๐๐ ๐๐ ๐๐๐๐๐ ๐๐๐๐ ๐ ๐๐๐ ๐๐รง๐
๐ญ๐๐๐๐๐๐, ๐๐๐๐๐ ๐ ๐ ๐๐๐๐๐ ๐ ๐ ๐๐๐๐๐
๐จ ๐๐๐ ๐ ๐๐๐๐๐ ๐๐๐๐๐รญ๐๐๐ ๐๐๐๐๐๐๐โ