๐จ ๐ฌ๐๐รก๐๐๐ ๐ฎ๐๐๐๐ ๐๐๐๐(๐ถ ๐ท๐๐๐๐ ๐ฝ๐๐๐๐๐๐๐, ๐รก๐๐๐๐ ๐๐) (Poema 243)
๐จ ๐ฌ๐๐รก๐๐๐ ๐ฎ๐๐๐๐ ๐๐๐๐(๐ถ ๐ท๐๐๐๐ ๐ฝ๐๐๐๐๐๐๐, ๐รก๐๐๐๐ ๐๐)
๐ฌ๐๐ ๐๐๐ ๐๐๐๐ ๐๐๐ ๐๐๐๐๐๐ ๐ ๐ ๐
๐ถ๐๐๐๐๐๐๐๐ ๐ต๐๐๐๐๐๐ ๐๐๐๐๐๐,
๐ฌ๐๐ ๐๐๐ ๐๐๐๐, ๐๐๐๐๐ ๐๐๐๐,
๐ด๐๐๐รญ๐๐๐๐ ๐ ๐๐๐๐๐รก๐๐๐๐...
๐ช๐๐๐ ๐๐๐ ๐๐๐๐ ๐๐๐ ๐ ๐๐๐๐๐๐๐๐
๐บ๐ ๐๐๐ ๐ ๐๐ ๐๐๐๐ ๐ ๐ ๐๐ ๐๐๐๐๐
๐รฃ๐ ๐๐๐๐๐๐๐๐๐๐โ
๐ฌ๐๐ ๐๐๐๐๐ ๐๐๐ ๐ ๐๐๐๐๐๐๐๐๐ ๐
๐น๐๐๐๐๐๐๐๐๐๐๐ ๐ ๐๐๐๐๐๐๐
๐ธ๐๐ ๐๐๐๐๐ ๐๐ ๐ ๐๐๐๐ ๐ ๐
๐จ๐๐๐๐๐๐๐ ๐๐ ๐ ๐๐๐๐๐๐๐
๐บ๐๐๐๐๐๐๐๐ ๐ ๐๐๐๐๐๐๐
๐ท๐๐ ๐๐๐๐๐๐๐ ๐๐๐ ๐๐๐๐
๐๐๐๐๐๐๐๐๐๐.