๐ถ ๐จ๐๐๐๐ ๐๐๐๐ ๐ ๐ ๐ฎ๐๐๐๐( ๐พ๐๐๐๐ ๐ป๐๐๐๐, ๐รก๐๐๐๐ ๐)
๐. ๐ถ ๐จ๐๐๐๐ ๐๐๐๐ ๐ ๐ ๐ฎ๐๐๐๐( ๐พ๐๐๐๐ ๐ป๐๐๐๐, ๐รก๐๐๐๐ ๐)
๐จ๐โ ๐จ๐๐๐๐๐ ๐๐๐รบ๐ ๐ ๐๐๐ ๐๐๐๐ ๐ ๐ ๐๐๐๐๐ ๐๐๐๐๐๐๐๐๐
๐ช๐๐ ๐๐๐๐๐ ๐รฃ๐ ๐๐๐๐๐ ๐๐๐๐๐๐ ๐ ๐๐๐ ๐๐๐๐๐ รก๐๐๐๐๐๐,
๐ตรฃ๐ ๐๐๐ ๐๐๐ ๐รบ๐๐๐๐ ๐๐๐๐ ๐ ๐๐๐๐๐ ๐ ๐๐๐ ๐๐๐๐๐๐ ๐.
๐ช๐๐๐ ๐๐๐ ๐๐๐๐๐๐๐๐๐ ๐๐๐๐๐รง๐๐ ๐๐๐ ๐๐๐๐๐รญ๐๐๐๐ ๐รฃ๐
๐ซ๐๐รญ๐๐๐ ๐๐๐๐ ๐๐ ๐ ๐๐๐๐๐ ๐รบ๐๐๐๐๐โ ๐ฌ๐๐ ๐๐๐
๐ฏ๐๐๐๐๐๐ ๐๐ ๐ ๐๐๐๐๐๐๐ ๐๐ ๐๐๐ ๐๐ ๐๐๐๐๐รง๐๐๐ ๐๐๐๐ ๐๐๐๐๐๐๐๐๐โ
๐บ๐๐ ๐๐๐ ๐ ๐๐๐ ๐ ๐๐ ๐๐๐๐ ๐ ๐๐ ๐๐๐รบ๐ ๐ ๐ ๐๐ ๐๐๐ ๐ ๐ ๐๐๐ ๐
๐ฌ๐๐ ๐๐๐๐รด๐ ๐๐๐ ๐๐๐๐๐๐๐๐๐ ๐๐๐๐ ๐ ๐๐๐ ๐๐รณ๐๐๐๐
๐ฐ๐๐๐๐๐๐๐๐๐๐, ๐๐๐๐ ๐๐๐๐๐ ๐๐๐๐๐๐๐๐ ๐๐โ