๐ถ ๐ฎ๐๐๐๐๐ ๐ป๐๐๐๐๐(The White Tower, pรกgina 2)
๐ถ ๐ฎ๐๐๐๐๐ ๐ป๐๐๐๐๐
๐ณรก๐๐๐๐๐๐, ๐๐๐๐๐๐๐๐๐๐ ๐๐๐๐๐๐๐๐๐ ๐ ๐๐๐๐๐๐๐ ๐
๐จ ๐๐๐๐๐๐๐๐๐๐๐ ๐๐๐๐๐๐ ๐๐ ๐ ๐๐๐๐๐๐๐ ๐๐, ๐๐๐ ๐๐๐
๐ผ๐ ๐๐๐๐ ๐๐ ๐๐๐๐ ๐๐รง๐ ๐ ๐ ๐๐๐๐๐๐๐๐ ๐๐๐๐๐๐รณ๐๐๐๐.
๐ซ๐ ๐๐๐ ๐๐๐๐๐๐๐๐ ๐๐๐๐รก๐๐๐ ๐๐๐ ๐๐ ๐๐๐๐๐๐๐
๐ธ๐๐ ๐๐๐ ๐๐ ๐๐๐๐๐ ๐๐๐ ๐๐ ๐๐ ๐๐๐๐ ๐
๐ท๐๐๐๐๐๐๐, ๐๐๐๐๐๐ ๐ ๐๐๐๐๐๐...
๐จ ๐๐๐๐๐๐ ๐ ๐ ๐๐๐ ๐๐๐๐๐๐รง๐ ๐ ๐๐๐๐๐๐ ๐ ๐๐๐ ๐๐
๐ช๐๐ ๐ ๐๐๐๐ ๐๐๐๐๐๐๐ ๐ ๐๐๐๐๐๐๐๐, ๐๐๐ ๐ ๐๐๐ ๐๐๐
๐ฌ๐๐๐๐๐๐ ๐ ๐๐๐ ๐๐ ๐๐ ๐๐๐๐๐๐๐๐ ๐ ๐ ๐๐๐ ๐.