๐จ ๐ฎ๐๐๐๐๐ ๐ฌ๐๐๐๐๐๐๐๐(๐พ๐๐๐๐ ๐ป๐๐๐๐, ๐รก๐๐๐๐ ๐)
๐. ๐จ ๐ฎ๐๐๐๐๐ ๐ฌ๐๐๐๐๐๐๐๐(๐พ๐๐๐๐ ๐ป๐๐๐๐, ๐รก๐๐๐๐ ๐)
๐ซ๐ ๐๐๐ ๐๐๐ ๐๐๐๐๐๐๐, ๐๐๐๐, ๐๐๐ ๐๐๐๐๐, ๐๐รญ๐๐
๐จ๐ ๐๐๐๐ ๐๐๐๐๐๐๐๐๐๐ ๐๐๐๐๐๐๐๐ ๐๐๐๐๐๐๐๐ ๐๐
๐ท๐๐ ๐๐๐ ๐๐๐๐๐๐ ๐๐ ๐รฉ๐๐๐๐ ๐๐๐๐๐๐ ๐.
๐ป๐๐ ๐๐๐๐ ๐๐ ๐ชรญ๐๐๐๐ ๐๐ ๐๐๐๐๐ ๐๐ ๐ฑรบ๐๐๐ ๐ชรฉ๐๐๐,
๐ฌ๐๐ ๐๐๐๐๐ ๐ ๐๐๐๐๐๐๐๐๐ ๐๐๐ ๐๐๐๐๐ ๐๐๐๐๐๐๐๐ ๐๐๐
๐ฌ๐๐ ๐ ๐ ๐๐๐๐๐๐๐๐๐ ๐๐๐๐ ๐๐ ๐๐๐๐๐ ๐ ๐๐๐๐ ๐รณ.
๐บ๐๐ ๐๐๐๐๐๐๐ ๐๐๐ ๐๐๐๐รก๐๐๐ ๐ ๐๐๐๐๐ ๐๐๐๐๐ ๐๐๐
๐จ๐๐๐๐รข๐๐๐๐ ๐ ๐๐๐๐๐๐รช๐๐๐๐ ๐๐๐ ๐ ๐๐รณ๐๐๐๐ ๐ ๐๐
๐ช๐๐๐๐๐๐๐๐ ๐๐รฉ ๐๐๐ ๐๐๐ ๐๐๐๐๐๐ ๐๐๐๐๐ ๐ ๐๐๐๐๐รก๐๐๐.