๐ฎ๐๐๐๐๐ (๐ซ๐๐๐๐๐ ๐ ๐ฏ๐๐๐๐๐, ๐รก๐๐๐๐ ๐๐) (Poema 222)
๐ฎ๐๐๐๐๐ (๐ซ๐๐๐๐๐ ๐ ๐ฏ๐๐๐๐๐, ๐รก๐๐๐๐ ๐๐)
๐ฌ๐๐ ๐๐๐๐๐ ๐๐๐ ๐๐๐๐ ๐๐๐ ๐๐๐๐๐๐
๐ช๐๐๐๐๐ ๐๐๐๐ ๐ ๐๐รญ๐๐๐ ๐ ๐ ๐น๐๐๐๐๐๐๐๐๐
๐ฌ๐ ๐๐๐๐๐๐ ๐๐๐๐รด๐๐๐๐๐, ๐๐๐๐๐๐
๐จ๐ ๐๐๐๐๐ ๐๐๐ ๐๐๐๐ ๐๐๐๐๐๐๐ ๐๐๐๐ ๐๐๐ ๐๐.
๐จ ๐๐๐๐๐๐๐๐๐๐ ๐๐๐ ๐ ๐๐๐ ๐๐ ๐ ๐ ๐๐๐ ๐
๐ฌ ๐๐๐๐๐ ๐๐๐๐๐ ๐๐๐๐ ๐๐๐๐๐๐๐๐.
๐ฌ๐๐ ๐๐๐๐รฉ๐ ๐๐ ๐ ๐๐ ๐๐๐๐ ๐ ๐๐รช๐๐๐๐
๐จ๐๐๐ ๐ ๐๐๐ ๐๐๐๐ ๐๐๐๐๐๐๐ ๐๐๐๐๐รญ๐๐๐๐๐
๐ฏ๐๐๐ ๐รฃ๐ ๐รฃ๐ ๐๐๐๐ ๐๐๐ ๐๐๐๐๐ ๐๐
๐ป๐รณ๐๐๐๐๐ ๐ ๐๐๐ ๐๐๐ ๐ ๐๐๐ ๐๐๐
๐ท๐๐๐๐๐ ๐๐๐๐๐ ๐๐๐๐๐ ๐๐๐
๐ช๐๐๐๐๐๐๐๐ ๐, ๐๐๐ ๐๐๐ ๐๐
๐ฏ๐๐๐๐ ๐ ๐ ๐๐๐๐๐๐๐๐โ