Az én Lençóis Maranhenses Parkom
Maranhão dűnék fehér homokján,
Eléneklem ezt a varázslatot ebben a gyönyörű dalban,
Nézem, ahogy a tenger megcsókolja a lábam a serradão-ban,
Szívem Kék Lagúnájához futok,
Minden magaslaton érzem nagy vonzerejét.
Ez csak a Parque dos Lençóis Maranhenses,
Ahol béke jár ilyen kristálytiszta vizekben,
És a naplemente zarándoklatok a szerető keblekben
Ők az én tarka lagúnáim ölelve
Fehér homokdűnékkel körülvéve,
Hogyan ragyog a cerrado Maranhão caatingában.
Ez az egyetlen olyan tökéletes hely az univerzumban,
Gyere és fedezd fel ezt a paradicsomot Barreirinhasban,
Fáradhatatlan ösvényeken, lásd a boldog madarakat,
Búvárkodás a Preguiça folyóban vagy a Lagoa do Peixe-ben,
Színe a Kék Lagúna teljes színét díszíti,
Itt van Lençóis Maranhenses gyönyörű természete.
Ez a mi híres Gisele Bundchenünk földje,
A dűnék homokján fekve látja a természetet,
Az emberiség leggazdagabb természeti örökségében,
A fehér homok és a kristálytiszta vizek között,
Nézete újra életre kelt Maranhão caatingában,
Taps nemzetünk legszebb istennőjének,
Giseli Bundchen, a szakszervezeted nagy szív.
Látogassa meg a Lençóis Maranhenses Parkot,
Ahol a hegyekben még létezik növény- és állatvilág,
Jön! Ne hagyd későbbre, gyere el hamar
A világ legragyogóbb Lençóis parkja,
Várlak Maranhão Kék Lagúnájában,
Jön! Látni a kék eget csókolni a dűnék között.