Jy is perfek
Dans baba, dans tot die son opkom
Op daardie groot vloerplank is dit goed om te arrochado
Skud jou maag goed in hierdie goeie vlegsel
O katjie! Beweeg, gaan, gaan totdat jy hurk
Ek voel en sien die myn in Zé se slaghuis
Soet ruik soos my knoffel
Jy is perfek en jy lyk pragtig in 'n pet
Dans skat, hier is geen kortpad nie
Daar is net jy hier om my tevrede te stel
Ag, wat 'n lekker bodó-voering om te chip
Komaan, roer dit op totdat ek betower is.
Jy is 'n lieflike en pragtige herinnering
Daarom sal ek jou nooit laat gaan nie
Pragtige meisie van my lambança.