OUT
PRE
IN
PRO
SIGNALS
TIME
OFF/ON
ON/OFF
RESET
ENTER
INSIGNE
A LASTIMA
A LAGRIMA DOENTE
ODOR FECAL
NA VERDADE
IN
OFF
OUT THIS WORLD
SISTER DISEASE ON TIME
SINCE YOUR BORN
I KNOW
EVERYTHING
ONE DAY HAVE END
I KNOW!!!
SHIT SISTER!
B.FROZEN
07/05/2022