1614- DENISE BRANDÃO / BRASIL-USA / SÉRIE :English´s Poem-MY LOVE FINISHED (19)
1614- DENISE BRANDÃO / BRASIL-USA / SÉRIE :English´Poem-MY LOVE FINISHED (19)
Poem Number 1614
By Sílvia Araújo Motta
I know the rain
Outside my window…
The greens leaves, again
Falls on the floor.
I have a rain
Inside my heart…
The tears warms, again
Falls on my life.
An ocean exhibition
The horizont-line…
My love finished
With infinite time…
-
Nantucket, Massachussets/USA,
21 de novembro de 2007.
---***---