Amor A Beleza Da Alma
AMOR A BELEZA DA ALMA
Amor aconchegante
Viaja vibrante!
Amor sensual
No dia colossal!
Amor misericordioso
Toque grandioso!
Amor espiritual
Na vida principal!
Amor fraterno
Sentimento terno!
Amor paz e calma
Amor a beleza da alma!
19-1-2022---Naty Esteves