ALWAYS
Always stranger, always sleazy.
Always skilful, always shiny.
Always sinless, always sturdy.
Always serene, always sweet.
Always single, always sad.
Always sincere, always serious.
Always stilly, always sure.
Always skimpy, always statue.
Always silly, always spectacle.
Always soul ,always someone.
Always soul, always sufferer.