A data dos "AMOS"
Será esta a data do nosso afugento,
Um época que viemos e adiemos,
Que confiamos e tanto ansiamos,
Por nem angariamos, mas nos gloriamos.
Aviamos e ensaiamos,
Conciliamos e vivenciamos,
Extraviamos e reenviamos.
Por mais que a sonhos, esvaziamos.
Sentimos tanto,
Relemos cantos,
Montamos santos, mas nem rezamos.
Na vista arrisca;
Da garbosa mortiças,
De seus frutos puros, desta gana em plumos.