A procura
Procura-se poetas.
Singelos e compromissados
Daqueles loucos,
Entusiastas.
Procura-se versos de amor
Feito por poetas
Sérios, loucos,
Embebidos de fulgor.
Procura-se sentimentos.
Aqueles viscerais e cosmopolitas
Que nos remetem a outros tempos.