Hold me

I need you to hold me tight

Please don't ask me why

Just stay with me tonight

The world doesn't make any sense

And words would be a huge expense

I turn to you in self-defense

I need you to comfort my heart

Please lay down your sword

For pain is already my only reward

I long for your embrace

To get rid of my disgrace

Knowing you're my safest place

Forget there's ever been a war

And take me in your arms once more

So when I knock, please open the door

Dancker
Enviado por Dancker em 06/11/2020
Código do texto: T7105799
Classificação de conteúdo: seguro
Copyright © 2020. Todos os direitos reservados.
Você não pode copiar, exibir, distribuir, executar, criar obras derivadas nem fazer uso comercial desta obra sem a devida permissão do autor.