Pé de fruta

Alimento

Pé de gente

Passeio

Pé de valsa

Recreio

Pé de desconfiança

Receio

Pé de flor

Agarramento

Pé na estrada

Passageiro

Pé no saco

Aborrecimento

Pé ante pé

Silêncio

Pé de sonho

Acolhimento

Pé de vento

Pensamento.