A NEW POEM

Pré

pára

que

agora

é

hora

do

show

das

pró

paroxítonas

e

oxítonas

das

cítaras

guitarras

cigarras

mudas

desnudas

esvoaçadas

errantes

erradas

malvadas

picadas

surdas

calhordas

exortadas

aniquiladas

apocalípticas

ressuscitadas.