ACUSAR 02 (P)

Caiu

A máscara

colada

No rosto

E a cambada

Do monte

Olimpo

Põe culpa

Em Zeus

Da guerra

Que berra

Com metralhas

E as balas

Sem açúcar

Que vão

Sem direção

Perdidas

Que ferem

O coração

Plebeu...