"Lost in her Hole"

Homem que mata

Capta víçios $euvajen$

O ô, Ô...

(Solo de dentadura, paus e pedras)

eu te pedi

na relva de pedra

eu te perdi

eu te perdi

(Solo de símios humanos, demasiado humanos)

I am a Rave Man, A Rave Man

I fight with my plans

For my hands

I am a concrete man

A lost man

Lost in Her Hole! LOST IN HER HOLE!

(Solo de dentaduras, paus e pedras)

Oh, Mũdo Kruell!

(Solo de Almas Perdidas Cascando o Bico)