V E R S E J A R E S (70)

V U L T O S

horizonte

o mar

verde

vultos

vestígios

de vida

navios

fundeados

querendo espaço

no porto de chegada

naves

atlânticas

buscam refúgio

para o cansaço

da jornada

cágados densos

arfantes

ofegantes

farejam

terra

sombras

ares

silentes

imensos

esperam

ao sabor

das águas

ao sabor

dos ventos

pacientes

esperam