SO FAR FROM HOME...
FROM A DISTANT SHORE
AN ANGEL IS CALLING MY NAME
SINGING A BEAUTIFUL MELODY
WICH IS OPENING THE SECRET GATES
A STAR DISAPPEARED LAST NIGHT
LEAVING WITH MY INSANITY
WHO AM I? WHO WAS I?
QUESTIONS, ANSWERS ARE ALL THE SAME
THE OCEAN IS TURNING TO A SILVER GLASS
BRINGING TO THE EARTH
THE LIGHT OF MY MEMORY
THE POWER OF MY SOUL
SHOULD I KNOW THIS MUSIC?
SHOULD I FEEL THIS FELLING?
AM I A HUMAN?
AM I A STAR?
THE SHADOWS ARE FALLING
AND SUN IS BACK
MY EYES ARE LEARNING TO SEE
ALL THESE MAGICAL EFFECTS
BUT I’M NOT SURE YET
ABOUT MY SECRET SIDE
I’M DISAPPEARING OF THIS REALITY
I’M TURNING TO A CRISTAL BODY…
LARA
Proibida a cópia. Este trabalho Também está licenciado sob uma Licença Creative Commons Atribuição-Uso Não-Comercial-Vedada a Criação de Obras Derivadas 2.5 Brasil