Ode ao Amar
Amar amar
Amar o mar
Amar Otmar
– riqueza –
Amar (b)Elo
Amar Elo
Amar Amar
Amara Amaranta
AMARELO
Amar amar
Amar o mar
Amar Otmar
– riqueza –
Amar (b)Elo
Amar Elo
Amar Amar
Amara Amaranta
AMARELO
Leonardo Lisbôa
Barbacena, 12/06/2015
Poema para Ange
de Lo.