És fera esfera fascinante

Você,

és ela

a estrela

que brilha

nos céus

nas noites

sem lua.

E também

és ela,

a lua

que ilumina

os céus

em noites

sem estrelas.

És fera

esfera

luminosa

brilhante,

sendo estrela

ou lua

continua

sendo fascinante.