Sombras e sobras

As sobras na sombra

A sombra nas sobras

Na sombra as sobras do só

Nas sobras a sombra do ser

A sombra engole as sobras

As sobras diluem-se na sombra

De um vulto de partículas.

Ninguém cobiça verdadeiramente

As sobras

Talvez um prato faminto

De sombra

As sobras somem na sombra

A sombra vive nas sobras

De dentro de nós.