Mió di tudu.

mió di tudu é amá,

é iguar frô,

tem di coiê,

cuidá,

a frô bunita,

tá lá no arto,

andá, subi,

oiá, achá,

iscoiê, gostá,

inté sofrê c'os espinhus,

nus finarmentes,

botá as frô num jacá,

fazê buquê,

prá combiná c'ocê...