Besides Poetry
*** (Revisão do idioma inglês pelo Professor e Intérprete da oralidade, ROBERTO CARLOS B. DA PAIXÃO)
When you go
Take in your hands
Besides poetry
My soul
When under moonlight
Comes a sweet remembrance
Do not sweep it away
Do not return here
Let’s dance
When you go
By chance
World will keep
Verses going on
Rounding