CANSADA.
FLOR CANSADA
VIOLADA
SOFRIDA
TRIPUDIADA
ENFARADA
EXAURIDA
ESFALFADA
AMASSADA
ESGOTADA
VISADA
NUNCA ODIADA
FLOR MURCHA
CANTADA
ITERADA
BUSCADA
ENTREABERTA
ALMISCARADA
DE QUINTAL BROTADA
ACHACADA
ABORTADA
PASMADA
DE BRISA
ANUNCIADA
SUSPIRA
MURMURA
ESTERTORA
DOÍDA
DESPETALADA
MORRE AMADA.