UM SONHO DE AMOR
Noite estrelada
Coração tristonho
Voltei no tempo
Vivendo um sonho...
Na estrada as flores
No céu as estrelas
Na relva fresquinha
Resolvi deitar
E o sonho sonhar...
Um sonho de amor
Com aquele amor
Que tanto me amor
Mas que deixou
A marca da dor...
Giselda Pereira