O HUMOR É POESIA
O humor é poesia. O humor é ironia. É a insonia da alma. Fábrica de risos. Prazeres e prejuízos. O humor é desse jeito. É a falta de juízo.
O humor é poesia. O humor é ironia. É a insonia da alma. Fábrica de risos. Prazeres e prejuízos. O humor é desse jeito. É a falta de juízo.