Poema 3
achei perdidos entre os restos da festa
versos bêbados
presos entre as pedras e as conchas
achei lavados de loucura
versos sem compostura
outros soltos e querendo as alturas
achei versos abandonados
entre as garrafas de vinho
todos versos quebrados