Dos versos em vento
Percorro poemas de espaço
Poemas vibrantes
Poemas de luz
Percorro poemas de astros
Poemas viajantes
Poemas azuis
Percorro poemas de estrelas
Percorro poemas cometas
Poemas de estalos de dedos
Sem ter hora certa
Poemas de dardos
Poemas de setas
De alvos parados
Ou em movimentos de olhos
e atenção
Percorro poemas que espetem
e deixem suas marcas,
signos ou sinais
Eu quero que os versos
que escrevo
se espandam
Poemas que amem
e rimem em paz