AMANHECER
O d i a n a s c e v e r m e l h o
f e i t o u m e s p e l h o a r e f l e t i r
t o d o o c a l o r
q u e h á e m m i m
A l u a f r i a ,
e s q u e c i d a n a n o i t e
j á s e v a i , e c o m e l a ,
t u a l e m b r a n ç a .
E a a l m a s e c a n s a
d e t a n t a r e v e l i a :
O r a , u d i a q u e n t e
O r a , u m a n o i t e f r i a
M a s a n o i t e j á s e v a i
e a a l v o r a d a q u e c a i
é s i n a l d e m u d a n ç a :
N o v o a l v o r e c e r
n o v o b e m q u e r e r
n o v a E s p e r a n ç a .
1991